Τα μαθήματα Γερμανικών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας γίνονται από μητρόγλωσσες, πολύ αυστηρά επιλεγμένες Καθηγήτριες, που διανύουν πολυετή συνεργασία μαζί μας και μεταφέρουν στους μαθητές την δική μας μακροχρόνια, εγγυημένη Εκπαιδευτική φιλοσοφία. Οι Καθηγητές μας αναπτύσσουν συγκεκριμένο μεθοδολογικό και ακαδημαίκό σύστημα διδασκαλίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών των Φροντιστηρίων μας, για χάρη της σίγουρης επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις Ξενόγλωσσης Πιστοποίησης και την απόκτηση Πτυχίου Γλωσσομάθειας. Στα Φροντιστήριά μας δίνεται ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στην ενίσχυση των θετικών στοιχείων και των ταλέντων του κάθε μαθητή μας, για την επίτευξη καλύτερης, γρηγορότερης και σωστότερης εκμάθηση της ξένης γλώσσας επιλογής του για περισσότερα από 40 χρόνια τώρα.
Από τα Κέντρα μας οι μαθητές θα πάρουν Πτυχίο Γλωσσομάθειας μόνον από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους φορείς ξενόγλωσσης πιστοποίησης, διότι κάτι τέτοιο είναι επένδυση που θα συνοδεύει τον κάθε έναν από τους μαθητές μας σε όλη την εργασιακή τους σταδιοδρομία.

Πτυχία Γλωσσομάθειας που προσφέρονται:
ZERTIFIKAT DEUTSCH (ZD) του Ινστιτούτου Goethe
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) B1 ZERTIFIKAT DEUTSCH
GOETHE – ZERTIFIKAT B2 του Ινστιτούτου Goethe.
ZERTIFIKAT DEUTSCH FUR DEN BERUF (ZDfB) του Ινστιτούτου Goethe.
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) B2 MITTELSTUFE DEUTSCH
GOETHE – ZERTIFIKAT C1 του Ινστιτούτου Goethe
PRUFUNG WIRTSCHAFTSDEUTSCH (PWD) του Ινστιτούτου Goethe.
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) C1 OBERSTUFE DEUTSCH

Η γερμανική γλώσσα (deutsche Sprache) ανήκει στην ομάδα των δυτικών γερμανικών γλωσσών που περιλαμβάνει επίσης τα Αγγλικά, τα Ολλανδικά και τα Αφρικάανς.
Πολλές γερμανικές λέξεις προέρχονται από τα λατινικά και ελληνικά, και λιγότερες είναι δανεισμένες από τα γαλλικά και τα αγγλικά.
Η επίσημη γερμανική γλώσσα διδάσκεται ευρέως στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και στα Ινστιτούτα Γκαίτε σε όλον τον κόσμο. Ευρέως ομιλούμενες γλώσσες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τα γερμανικά είναι τα λουξεμβουργιανά, ολλανδικά, τα αγγλικά, και οι σκανδιναβικές γλώσσες.
Είναι η τρίτη διδασκόμενη γλώσσα στην Ευρώπη μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά και είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ανά τον κόσμο η Γερμανική γλώσσα είναι η μητρική γλώσσα περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Γερμανία και στην Αυστρία το Λιχτενστάιν, όπου είναι και η μόνη επίσημη γλώσσα, αλλά και στα δύο τρίτα της Ελβετίας καθιστώντας την ευρύτερα ομιλούμενη μητρική γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μία από τις σημαντικότερες γλώσσες του κόσμου, καθώς συνολικά ομιλείται απο περίπου 150 εκατομμύρια ανθρώπους.

Επιπλέον τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη επιστημονική γλώσσα και η τρίτη μεγαλύτερη όσον αφορά στη συμβολή στην έρευνα και την ανάπτυξη. Είναι επίσης μια κυρίαρχη γλώσσα στις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό, την ιστορία, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και τη θεολογία. Παγκοσμίως, η Γερμανία κατατάσσεται στο νούμερο 5 όσον αφορά την ετήσια δημοσίευση νέων βιβλίων και είναι η τρίτη περισσότερο χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε ιστοσελίδες διαδικτύου.

Πτυχία και πιστοποιήσεις :
Fit in Deutsch 1
H εξέταση Fit in Deutsch 1 πιστοποιεί γνώση της γερμανικής γλώσσας και απευθύνεται σε εφήβους μεταξύ 10 και 15 ετών. Η επιτυχής συμμετοχή στην εξέταση Fit in Deutsch 1 πιστοποιεί την περάτωση του πρώτου επιπέδου -Α1- του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).
cologne_germany

Start Deutsch 1
Το Start Deutsch 1 είναι μία εξέταση για την πιστοποίηση γνώσεων γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες. Η εξέταση Start Deutsch 1 αναφέρεται στο πρώτο επίπεδο Α1 των έξι επιπέδων επάρκειας που περιλαμβάνονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς. Το επίπεδο Α πιστοποιεί τη στοιχειώδη γνώση μιας γλώσσας. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο – Νοέμβριο).
Fit in Deutsch 2
H εξέταση Fit in Deutsch 2 πιστοποιεί τη γνώση της γερμανικής γλώσσας και απευθύνεται σε εφήβους μεταξύ 11 και 16 ετών. Η επιτυχής συμμετοχή στην εξέταση Fit in Deutsch 2 πιστοποιεί την περάτωση του δεύτερου επιπέδου -Α2- του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).
Start Deutsch 2
Το Start Deutsch 2 είναι μία εξέταση για την πιστοποίηση γνώσεων γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες. Η εξέταση Start Deutsch 2 αναφέρεται στο δεύτερο επίπεδο Α2 των έξι επιπέδων επάρκειας που περιλαμβάνονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς. Το επίπεδο Α πιστοποιεί τη στοιχειώδη γνώση μιας γλώσσας. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο).
Zertifikat Deutsch für Jugendliche
Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch für Jugendliche αποδεικνύετε ότι είστε σε θέση να χειρισθείτε χωρίς πρόβλημα βασικές δομές της γερμανικής καθομιλουμένης και να ανταπεξέλθετε λεκτικά στις σημαντικότερες καθημερινές περιστάσεις. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τρίτο (Β1) από τα έξι επίπεδα της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Ιανουάριο – Ιούνιο – Σεπτέμβριο).
Zertifikat Deutsch
Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Zertifikat Deutsch (ZD) αποδεικνύετε ότι κατέχετε βασικές γνώσεις της γερμανικής καθομιλουμένης, οι οποίες σας επιτρέπουν την συνεννόηση σε όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Με αυτήν την εξέταση αποδεικνύετε ότι είστε γνώστης των βασικών γραμματικών φαινομένων . Η εξέταση αντιστοιχεί στο τρίτο επίπεδο (Β1) της κλίμακας των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο – Σεπτέμβριο)
Zertifikat Deutsch für den Beruf
Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Zertifikat Deutsch für den Beruf αποδεικνύετε ότι είστε σε θέση να συνεννοείστε σε καθημερινές επαγγελματικές περιστάσεις τόσο γραπτά όσο και προφορικά. Το ZDfB προτιμάται στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει στην επαγγελματική ορολογία. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τέταρτο επίπεδο (Β2) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.
Goethe – Zertifikat B2
Με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat B2 αποδεικνύετε ότι έχετε καλές γνώσεις της επίσημης γερμανικής γλώσσας. Με τις γνώσεις αυτές είστε σε θέση να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά με σαφήνεια πάνω σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να κατανοείτε πολύπλοκα κείμενα. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο – Σεπτέμβριο).
Test Deutsch als Fremdsprache
Η εξέταση TestDaF είναι μια γλωσσική εξέταση σε προχωρημένο επίπεδο. Στην κλίμακα των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες περιλαμβάνει τα επίπεδα από Β2 έως Γ1 και αναγνωρίζεται από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γερμανίας ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας που επιτρέπει την εισαγωγή σε αυτά. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 6 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Απρίλιο – Ιούνιο – Ιούλιο – Σεπτέμβριο – Νοέμβριο).
Prüfung Wirtschaftdeutsch
Με την εξέταση Wirtschaftsdeutsch International (PWD) αποδεικνύετε ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνεση και σε υψηλό επίπεδο, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, γύρω από θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Η εξέταση PWD χαίρει παγκοσμίως ιδιαίτερης αναγνώρισης στους κύκλους των επιχειρήσεων και της επαγγελματικής ζωής.
Goethe-Zertifikat C1

Με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat C1 (ZMP) αποδεικνύετε ότι έχετε καλές γνώσεις της επίσημης γερμανικής γλώσσας. Με τις γνώσεις αυτές είστε σε θέση να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά με σαφήνεια πάνω σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να κατανοείτε πολύπλοκα κείμενα.
Tο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat C1 θεωρείται αποδεικτικό καλών γενικών γνώσεων στα γερμανικά. Σχεδόν όλα τα Studienkolleg (Προπαρασκευαστικά Τμήματα για τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο), πολλά Ιδρύματα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και μερικά πανεπιστήμια αναγνωρίζουν αυτή την εξέταση ως πιστοποίηση επαρκών γνώσεων της γερμανικής γλώσσας για σπουδές στη Γερμανία. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Ιανουάριο – Ιούνιο – Σεπτέμβριο).
Το Goethe-Zertifikat C2: Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP), όπως και το Kleines Deusches Sprachdiplom (KDS), προϋποθέτει ένα πολύ προχωρημένο, υψηλό επίπεδο γλωσσικών γνώσεων. Αντιστοιχεί στο έκτο και ανώτατο επίπεδο (Γ2) του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.
Kleines Deutsches Sprachdiplom
Με το Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) αποδεικνύετε ότι έχετε άριστες γνώσεις της γερμανικής γλώσσας. Μπορείτε να κατανοείτε δύσκολα πρωτότυπα (επί το πλείστον λογοτεχνικά) κείμενα και να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά άνετα και με σαφήνεια. Το γλωσσικό επίπεδο της εξέτασης αντιστοιχεί με αυτό της εξέτασης Zentrale Oberstufenprufung (ZOP) με τη διαφορά, ότι ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει επιπλέον γνώσεις του γερμανικού πολιτισμού και της ζωής στη Γερμανία. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).
Grosses Deutsches Sprachdiplom
Με το δίπλωμα Grosses Deutsches Sprachdiplom (GDS) αποδεικνύετε ότι έχετε γνώσεις γερμανικών σε επίπεδο σχεδόν μητρικής γλώσσας.
Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).

ALLEMAND
Dans notre institution de langues étrangères, les cours d’allemand sont donnés par des natives, des professeurs triées sur le volet, en collaboration avec nous pendant une série d’années et qui transmettent aux étudiants notre propre philosophie éducative longue et bien garantie. Nos professeurs développent un système d’enseignement méthodologique et académique, en collaboration avec la direction des Études de nos écoles, au profit de la réussite garantie de nos élèves aux examens de certificat de langue étrangère et d’obtention du diplôme d’études en langue étrangère. Dans notre institution, pour plus de 40 ans on attache de la valeur à l’amélioration des forces et des talents de chacun de nos élèves pour un meilleur apprentissage, plus rapide et plus juste de la langue étrangère de son choix.
De notre institution, les étudiants obtiendront des diplômes d’études en langue étrangère seulement par des organismes les plus importants et plus acclamés de certificat en langue étrangère, car cela est un investissement qui accompagnera chacun d’eux tout au long de leur carrière professionnelle.

Diplômes de langue offerts:
+ ZERTIFIKAT Deutsch (ZD) de l’Institut Goethe.
+ ÖSTERREICHISCHES Sprachdiplom (OSD) B1 Zertifikat Deutsch.
+ GOETHE – ZERTIFIKAT B2 de l’Institut Goethe.
+ Zertifikat Deutsch, für den BERUF (ZDfB) de l’Institut Goethe.
+ ÖSTERREICHISCHES Sprachdiplom (OSD) B2 Mittelstufe DEUTSCH + GOETHE – Zertifikat C1 de l’Institut Goethe.
+ Prüfung Wirtschaftsdeutsch (PWD) de l’Institut Goethe.
+ ÖSTERREICHISCHES Sprachdiplom (OSD) C1 Oberstufe DEUTSCH

L’allemand (deutsche Sprache) appartient à la branche occidentale des langues germaniques, qui comprend également l’anglais, le néerlandais et l’afrikaans. Beaucoup de mots allemands sont issus du latin et du grec, et un peu d’autres sont empruntés au français et à l’anglais. L’allemand officiel est largement enseigné aux écoles, aux universités et aux Instituts Goethe à travers le monde. Il est la troisième langue enseignée en Europe, après l’anglais et le français, et l’une des langues officielles de l’UE. Le luxembourgeois, le néerlandais, l’anglais et les langues scandinaves sont des langues similaires à l’allemand et aussi bien utilisées.
Partout dans le monde, la langue allemande est la langue maternelle d’environ 100 millions de personnes en Allemagne, en Autriche, au Liechtenstein, où elle est la seule langue officielle, mais aussi sur les deux tiers de la Suisse en devenant l’une des langues maternelles les plus parlées dans l’Union européenne et l’une des langues les plus importantes du monde puisque, dans son ensemble, elle est parlé par environ 150 millions de personnes.
En outre, l’allemand est la deuxième langue scientifique largement utilisée et la troisième plus
répandue en termes de recherche et de développement. Elle est aussi une langue dominante dans les affaires, la culture, l’histoire, la littérature, la philosophie et la théologie. Globalement,

l’Allemagne se classe au cinquième rang vis-à-vis de la publication annuelle des nouveaux livres et l’allemand au troisième rang concernant son utilisation sur des sites Internet.
Diplômes de langue offerts:
Fit in Deutsch 1
L’examen Fit in Deutsch 1 certifie la connaissance d’allemand et il est destiné aux adolescents de 10 à 15 ans. La participation réussie aux examens de Fit in Deutsch 1 certifie l’achèvement du premier niveau -A1- du Cadre européen commun de référence. Les examens de ce degré sont effectués 2 fois par an (mai – novembre).
Start Deutsch 1
Le Start Deutsch 1 est une évaluation des connaissances en langue allemande chez les adultes. L’examen Start Deutsch 1 se réfère au premier niveau A1, des six niveaux de compétences du Cadre européen commun de référence. Le niveau A certifie les connaissances de base de la langue. Les examens de ce degré sont effectués 3 fois par an (février – juin – novembre).
Fit in Deutsch 2

L’examen Fit in Deutsch 2 certifie les connaissances d’allemand et il est destiné aux adolescents de 11 à 16 ans. La participation réussie au Fit in Deutsch 2 atteste l’achèvement du deuxième niveau -A2- du Cadre européen commun de référence. Les examens de ce degré sont effectués 2 fois par an (mai – novembre).
Start Deutsch 2
Le Start Deutsch 2 est un examen visant la certification des connaissances en langue allemande chez les adultes. L’examen de Start Deutsch 2 se réfère au deuxième niveau A2 des six niveaux de compétences du Cadre européen commun de référence. Le niveau A certifie les connaissances de base de la langue. Les examens de ce degré sont effectués 2 fois par an (février – juin).
Zertifikat Deutsch für Jugendliche
En réussissant aux examens de Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch für Jugendliche vous êtes certifiés de maîtriser des structures de base de la langue allemande courante et d’interagir oralement dans des situations de la vie quotidienne les plus importantes. L’examen correspond à la troisième de six échelles (B1) du Cadre européen commun de référence pour les langues. Les examens de ce degré sont effectués 3 fois par an (janvier – juin – septembre).
Zertifikat Deutsch

Réussissant aux examens de Zertifikat Deutsch (ZD) fait preuve d’une connaissance de base d’allemand courant, qui vous permet de communiquer sur toutes les questions importantes de la vie quotidienne. Vous êtes aussi familiarisés avec la grammaire de base. L’examen correspond à la troisième de six échelles (B1) du Cadre européen commun de référence pour les langues. Les examens de ce degré sont effectués 3 fois par an (février – juin – septembre)
Zertifikat Deutsch für den Beruf
Réussissant aux examens de Zertifikat Deutsch für den Beruf fait preuve d’une capacité à communiquer par écrit et par oral dans des situations habituelles du monde du travail. Le ZDfB se spécialise dans le domaine du commerce et de l’industrie en raison de l’accent particulier mis sur la terminologie professionnelle. L’examen correspond au quatrième niveau (B2) de l’échelle de compétences du Cadre européen commun de référence pour les langues.
Goethe – Zertifikat B2
Avec le certificat Goethe-Zertifikat B2 vous prouvez une bonne maîtrise de la langue allemande standard. Ainsi, vous êtes capables de vous exprimer, par oral et par écrit, avec clarté et lucidité sur une grande variété de sujets et de comprendre des textes complexes. Les examens de ce degré se déroulent 3 fois par an (février – juin – septembre).
Test Deutsch als Fremdsprache
Le TestDaF est un diplôme pour un niveau d’allemand avancé. Dans l’échelle de six niveaux du Cadre européen commun de référence pour les langues il contient les niveaux de B2 à C1 et il est reconnu par toutes les universités d’Allemagne, auxquelles vous êtes autorisés d’être admis, comme preuve de maîtrise de la langue. Les examens de ce degré se déroulent 6 fois par an (février – mai – juin – juillet – septembre – novembre).
Prüfung Wirtschaftdeutsch
Réussissant aux examens de Wirtschaftsdeutsch International (PWD) fait preuve que vous pouvez vous faire comprendre et réagir, par oral et par écrit, de façon adéquate dans des situations relatives aux domaines professionnels et économiques. Le PWD jouit d’une reconnaissance internationale, particulièrement aux milieux d’affaires et de la vie professionnelle.
Goethe-Zertifikat C1

Le certificat Goethe-Zertifikat C1 (ZMP) confirme votre solide maîtrise de la langue allemande standard. Avec ce diplôme, vous êtes capables de vous exprimer, par oral et par écrit, avec clarté et lucidité sur une grande variété de sujets et de comprendre des textes complexes. Le Goethe- Zertifikat C1 valide un niveau avancé de bonnes connaissances générales en allemand. Presque tous les Studienkolleg (cours préparatoires aux études universitaires), de nombreux instituts d’enseignement technologique et certaines universités reconnaissent cet examen en tant qu’une maîtrise des compétences linguistiques de la langue allemande afin d’étudier en Allemagne. Les examens de ce degré sont effectués en 3 sessions (janvier – juin – Ssptembre).

Le Goethe-Zertifikat C2: Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) comme aussi le Kleines Deusches Sprachdiplom (KDS) supposent une excellente maîtrise de la langue et un niveau linguistique très élevé. Ils correspondent au sixième et dernier niveau (C2) du Cadre européen commun de référence pour les langues.
Kleines Deutsches Sprachdiplom

Le Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) prouve que vous avez un niveau avancé en allemand parlé. Vous devez normalement pouvoir comprendre des textes littéraires compliqués et vous exprimer à l’écrit comme à l’oral. Le niveau linguistique de l’examen correspond à ce de Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) à la différence que le candidat doit avoir des connaissances supplémentaires sur la culture allemande et la vie, en général, en Allemagne. Les examens de ce degré sont effectués en 2 sessions (mai – novembre).
Grosses Deutsches Sprachdiplom
Le Grosses Deutsches Sprachdiplom (GDS) est le diplôme le plus élevé pour l’allemand en tant que langue étrangère et certifie un excellent niveau d’allemand, proche ou équivalent de ce d’un locuteur natif. Les examens de ce degré se déroulent en 2 sessions (mai – novembre).

Немецкий язык
Уроки немецкого языка в наших школах преподают учителя,для которых немецкий язык-родной язык.Учителя,которые тщательно подбирались,которые поддерживают с нами тесный контакт и передают ученикам нашу многолетнюю Философию.Наши преподаватели разрабатывают особую методическую и акадимическую систему преподавания в сотрудничестве с Администрацией школы для достижения желаемых результатов на экзаменах при получении Дипломов по изучению иностранных языков.В наших школах уделяют особое внимание таланту каждого ученика.Таким образом,достигаем лучшего,быстрого и правильного обучения иностранного языка по вашему выбору на протяжении уже 40 лет.
Ученики наших школ получают Дипломы в официально признанных учебных заведениях.Это особый вклад в профессиональную и карьерную жизнь каждого ученика.

Дипломы,которые получают наши ученики:
ZERTIFIKAT DEUTSCH (ZD) университета Goethe
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) B1 ZERTIFIKAT DEUTSCH
GOETHE – ZERTIFIKAT B2 университета Goethe.
ZERTIFIKAT DEUTSCH FUR DEN BERUF (ZDfB) университета Goethe.
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) B2 MITTELSTUFE DEUTSCH
GOETHE – ZERTIFIKAT C1университета Goethe
PRUFUNG WIRTSCHAFTSDEUTSCH (PWD) университета Goethe.
ÖSTERREICHISCHES SPRACHDIPLOM (ÖSD) C1 OBERSTUFE DEUTSCH

Немецкий язык (deutsche Sprache) принадлежит к группе западных немецких языков,к которой принадлежат английский,голландский и африканс языки.
Многие слова в немецком языке взаимствованны из латинского и греческого языков,а некоторые слова-из французского и английского.
Официальный немецкий язык преподаётся в школах,в высших учебных заведениях и в Университетах Гкайте во всём мире.Широко распространённые языки,которые схожи с немецким, это люксембурский,голландский,английский и скандинавский языки.
Это третий по популярности язык после английского и французского языков и один из официальных языков Евросоюза.
Во всём мире немецкий язык является родным языком почти для 100 миллионов людей в Германии и в Австрии в Линхтенстане,где немецкий язык-единственный официальный язык,а также в 2/3 Швецарии,что делает его самым широко распространённым в Еврозоне и одним из важнейших языков во всём мире.В общем на нём разговаривают 150 миллионов человек.

Α также,немецкий язык-второй по счёту,который часто употребляется в науке и третий-в исследовательских работах. А также это важнейший язык в бизнесе,в культуре,истории литературе,философии и богословии.На мировом уровне Германия находится на 5-ом месте по выпуску новых книг и на 3-ем месте по популярности этого языка в интернете.
Дипломы и сертификаты:
Fit in Deutsch 1
Экзамен Fit in Deutsch 1 удостоверяет знания немецкого языка и рассчитанн на детей с 10 до 15 лет.Успешная сдача этого экзамена удостоверяет закрытие уровня-А1-.Этот экзамен сдаётся 2 раза в год(Май-Ноябрь).
Start Deutsch 1
Start Deutsch 1 удостоверяет знание немецкого языка.Этот экзамен рассчитан на взрослых.Этот экзамен Start Deutsch 1 соответствует первому уровню из 6-ти существующих по общеевропейским стандартам. 1-ый уровень удостоверяет элементарные знания языка.Экзамены для данного диплома сдаются 3 раза в год(Февраль-Июнь-Ноябрь).
Fit in Deutsch 2
Экзамен Fit in Deutsch 2 удостоверяет знание немецкого языка и рассчитанн на подростков от 11 до 16 лет.Успешная сдача этого экзамена удостоверяет закрытие 2-ого уровня-А2-по общеевропейским стандартам.Экзамен для этого диплома сдаётся 2 раза в год(Май-Ноябрь).
Start Deutsch 2
Start Deutsch 2 -это экзамен,удостоверяющий знание языка для взрослых.Экзамен Start Deutsch 2 относится ко 2-ому уровню А2 из 6-ти существующих по общеевропейским стандартам.Уровень А удостоверяет наличие элементарных знаний языка.Экзамен для этого диплома сдаётся 2 раза в год(Февраль-Июнь).
Zertifikat Deutsch für Jugendliche
Успешная сдача экзамена Goethe-Zertifikat B1 удостоверяет,что вы способны без проблем употреблять разговорную речь в обычных каждодневных ситуациях.Этот экзамен соответствует 3-ему уровню(В1) из 6-ти существующих по общеевропейским спандартам.Экзамен сдаётся 3 раза в год(Январь-Июнь-Сентябрь).
Zertifikat Deutsch
Успешная сдача экзамена Zertifikat Deutsch (ZD) удостоверяет то,что вы обладаете базовыми общеупотребляемыми знаниями немецкого языка,которые позволят вам участвовать в каждодневной разговорной речи.Экзамен соответствует 3-ему уровню(В1) из 6-ти существующих по общеевропейскому стандарту.Экзамен для этого диплома сдаётся 3 раза в год(Февраль-Июнь-Сентябрь).
Zertifikat Deutsch für den Beruf
Успешная сдача экзамена Zertifikat Deutsch für den Beruf удостоверяет,что вы способны участвовать в каждодневных профессиональных диалогах, как в письменном виде ,так и в устном виде. ZDfB рекомендуется в торговле и промышленности,потому что делается особый акцент на профессиональную терминологию.Экзамен соответствует 4-у уровню(В2) из 6-ти по общеевропейскому стандарту.
Goethe – Zertifikat B2
С сертификатом Goethe – Zertifikat В2 удостоверяется,что у вас хорошие знания официального немецкого языка.С этими знаниями вы можете выражаться ясно, доступно в устном и письменном виде о различных темах и понять сложные тексты.Экзамен для этого диплома сдаётся 3 раза в год(Февраль-Июнь-Сентябрь).
Test Deutsch als Fremdsprache
Экзамен TestDaF -это лингвистический экзамен на более высшем уровне знаний.По общеевропейским стандартам языка соответствует уровням В2 и Г1 из 6-ти существующих.Признаётся всеми Вузами Германии,как доказательство знания языка,для поступления в вуз.Экзамены для этого диплома сдаются 6 раз в год(Февраль-Апрель-Июнь-Июль-Сентябрь-Ноябрь).
Prüfung Wirtschaftdeutsch
Экзамен Wirtschaftsdeutsch International (PWD) удостоверяет,что вы способны общаться на высоком уровне,как в письменном виде,так и в устном виде,профессионального и экономического характера.Экзамен PWD признан во всемирном масштабе в бизнесе и профессиональной жизни.
Goethe-Zertifikat C1
Сертификат Goethe-Zertifikat С1(ZMP) удостоверяет,что у вас хорошие знания официального немецкого языка.С этими знаниями вы способны свободно выражаться в письменном и устном виде на различные темы и понимать сложные тексты.
Сертификат Goethe- Zertifikat С1 считается свидетельством хороших знаний языка.Почти все Studienkolleg (подготовительные курсы для поступлению в вузы),многие техникумы и некоторые университеты признают этот экзамен,как документ,удостоверяющий знание немецкого языка для обучения в вузах Германии.Экзамены для этого сертификата сдаются 3 раза в год(Январь-Июнь-Сентябрь).
Goethe- Zertifikat С2:Zentrale Oberstufenprufung (ΖΟΡ),как и Kleines Deusches Sprachdiplom (KDS) ,ποдтверждает очень расширенный,высокий уровень знаний языка.Соответствует 6-му и наивысшему уровню(Г2)по общеевропейским стандартам.
Kleines Deutsches Sprachdiplom
Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) удостоверяет,что у вас отличные знания немецкого языка.Можете понять трудные прототипы(к примеру,литературные)тексты и выражаться в письменном и устном виде свободно.Лингвистический уровень экзамена соответствует уровню экзаменаZentrale Oberstufenprufung (ΖΟΡ) с разницей в том,что владелец этого сертификата обязан обладать дополнительными знаниями немецкой культуры и самой жизни в Германии.Экзамены для этого сертификата сдаются 2 раза в год(Май-Ноябрь).
Grosses Deutsches Sprachdiplom
Grosses Deutsches Sprachdiplom (GDS)удостоверяет наличие знаний языка почти как родного.Экзамены для этого сертификата сдаются 2 раза в год(Май-Ноябрь).