Ημέρα μεγάλης Νίκης

Σήμερα είναι ημέρα μεγάλης Νίκης. Για πολλούς λόγους.
• 100% Επιτυχία στα παιδιά μας του Lower Michigan, στο ECCE. Όλα τα πανέμορφα αυτά παιδιά που πίστεψαν στον εαυτό τους και ανταποκρίθηκαν στη δική μας ενθάρρυνση, με τρόπο συγκινητικό, κι ενώ παλεύουν και για άλλα πράγματα παράλληλα, ώστε να χτίσουν τη ζωή τους. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ.
Σας ευχαριστούμε όλοι οι καθηγητές σας.
• Σήμερα βγήκαν και τα αποτελέσματα των Γαλλικών μας, στο Sorbonne B2, και επιτυχούσα είναι η γράφουσα, η Κα Ελένη Σταματίου. Όσο ζω, αγαπώ την μάθηση και τη γνώση ολοένα και περισσότερο. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου κ τους φίλους κ συνοδοιπόρους μου στο μαγικό αυτό ταξίδι, το οποίο συνεχίζεται, με ξεκουράζει κ με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σας είμαι υπόχρεη και είστε συγκινητικοί.
• 100% Επιτυχία και στο Α1 των Γαλλικών μας, μεγάλα μπράβο, félicitations !
Ακόμη μια επιτυχία της τάξης του 100% για το Αυστριακό μας B2, ÖSD των Γερμανικών, χάρη στην Κική Κωνσταντάκη μας, την δασκάλα των Γερμανικών μας άνω της 20ετίας. Κα Κική, ευγνωμοσύνη μας δεν περιγράφεται! Είναι πολύ απαιτητικά δίπλωματα για έφηβα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια κ μεγάλα μπράβο !
• Το πανέμορφο κοριτσάκι μας που έδωσε Πανελλήνιες τον Ιούνιο, πέρασε στην Ισπανική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ, στην ΠΡΩΤΗ του επιλογή, χάρη στον χαρισματικό μας Κo Tony Christian Ruiz Cruz, τον Καθηγητή των Ισπανικών μας!!! Muchas gracias por el apoyo de 2 décadas, Tony!